© Sebastian Eskildsen

Trio Vita

7. august kl. 19.30

Trio Vita er en ung dansk, norsk, canadisk klavertrio.

Trioen blev dannet i foråret 2022 og studerer hos professor Tim Frederiksen på DKDM og er en del af talentprogrammet Fremtidens Lyd på Scandinavian Cello School. Trioen har bl.a spillet på Odsherred Kammermusikfestival, i kammermusikforeninger samt på Louisiana.

Léa Sol (født 2000) er en fransk canadisk cellist, som studerer hos docent Andreas Brandelid på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Kammermusik er hendes passion. Derudover er hun en aktiv orkestermusiker, som blandt andet har spillet med DR Symfoniorkester og Randers Kammerorkester.

Dina Elena Draugsvoll (født 2001) er en dansk, norsk pianist, som studerer hos professor Marianna Shirinyan på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har vundet flere førstepriser og guldmedalje ved Berlingske Klassiske Musikkonkurrence, Steinway festival m.fl. Derudover har kammermusik spillet en vigtig rolle i hendes musikalske udvikling som studerende på DKDM's juniorakademi gennem mange år. Hun spillede også til den Royale åbning af Stevns Klint Experience.

Freja Julie Rasch Eskildsen (født 2001) er en dansk violinist, som studerer hos professor Peter Herrestal og Tim Frederiksen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har vundet flere priser samt guldmedalje ved Berlingske Klassiske Musikkonkurrence og Øresunds Solist og er en del af Jacob Gades Legats talentprogram med fokus på solo og kammermusik.