MGK studerende

13. august - 16.30

© Noah Forsberg Clausen

Andrea Louise Bjerre Olsen - fløjte, Ivan Sanchez Bengtsson - bratsch og Viggo Buttenschøn - kontrabas

Schulhoff Trio

Andrea Louise Bjerre Olsen er 19 år, spiller fløjte og går på Sankt Annæ MGK hos Pia Kaufmanas, som hun har spillet hos i 5 år.

Andrea har spillet i mange forskellige orkestre, bl.a. Gladsaxe Pigegarde og SIF på Frederiksberg Musikhøjskole. For tiden er hun solofløjte i Sankt Annæ Symfoniorkester.

Ivan Sanchez Bengtsson er 21 år, spiller bratsch hos Stine Hasbirk og går på 2. år på MGK Hovedstaden. Han er født og opvokset i Argentina og kom til Danmark for 3 år siden. Han har i januar været til optagelsesprøve på Det kgl danske Musikkonservatorium.

Viggo Buttenschøn spiller kontrabas på 3. år på Sankt Annæ MGK hos Meherban Gillet. Han er 19  år og har spillet siden han var 10 år. Han spiller i Sankt Annæ Symfoniorkester og har været med til i MGK's Barok projekt med Concerto Copenhagen alle sine år på MGK.

© Rosa Agersnap Bone

Valdemar Wenzel Most og Robin Wohner

Klaverduo

Robin Wohner er en 17-årig pianist, der studerer hos Bella Zapolski på 2. år på Sankt Annæ MGK. Robin har siden 2017 været en del af Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Juniorakademi. I 2017 og 2020 optrådte han han som solist med Ensemble Storstrøm, og i 2019 var han solist ved Copenhagen Summer Festival.

Robin er hæderslegat-modtager af Køge Kultur Fond, og han har tidligere modtaget samtlige priser ved en række musikkonkurrencer herunder Unge Spiller Klassisk, Northern Lights Piano Festival, Steinway Piano Festival og Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence. I 2020 var Robin modtager af Jacob Gades talentpris på 45.000 fordelt på 3 år. Sidste år deltog han i Malmö International Music Festival "Concertino Internazionale”.

Valdemar Wenzel Most er 16 år og spiller klaver på MGK Hovedstaden på 2. år hos Bella Zapolski. Valdemar fik talentpris og Guldmedalje i Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence i 2019. Han vandt samme år 2. pris i Nordic Junior Piano Competition i Ingesund og blev også Grand prix vinder i Concertino, Malmø International Music festival. I 2018 fik Valdemar Jakob Gades talentpris på 45.000 fordelt på 3 år.

© Rosa Agersnap Bone

Marie Mark Pedersen og Stefan Cholakov - violiner, Ketil Kanneworf - bratsch, Juliane Birkemose Soewarta - cello og Viggo Buttenschøn - kontrabas

Barokkvintet

Marie Mark Pedersen er 17 år og har spillet violin siden hun var 5 - først i Randers og nu på 3. år på MGK Hovedstaden, hvor hun får undervisning af Bodil Rørbech. 

I vinter søgte hun ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. 

Marie har spillet til MGK's Barok projekt med Concerto Copenhagen alle sine tre år på MGK og spiller nu i Sankt Annæ Symfoniorkester som 1. violin.

Stefan Cholakov er 18 år og spiller violin hos Bodil Rørbech på 2. år på Sankt Annæ MGK. Han er født i Bulgarien og startede sin violinundervisning der før han kom til Danmark for 6 år siden.

Stefan har spillet 1. violin i Sankt Annæ Symfoniorkester og deltaget i MGK's Barok projekt med Concerto Copenhagen sidste år.

Ketil Vethal Kanneworff er 19 år, spiller bratsch hos Astrid Christensen og går på 3. år på Sankt Annæ MGK. Ketil spiller i ungdomsorkestrene SASO og Dusika og deltager også i forskellige projekter i amatørorkestre. Han har spillet det meste af sit liv; først på violin og senere bratsch. 

Han har været med til MGK's Barok projekt med Concerto Copenhagen flere gange.

Juliane Birkemose Soewarta er 18 år, spiller cello og går på MGK Hovedstaden på tredje år med  Ingemar Brantelid som lærer. Hun har spillet i Albertslund Symfoniorkester og deltaget i MGK's Barok projekt med Concerto Copenhagen sidste år.

I januar var hun til optagelsesprøve på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Derudover er Juliane også uddannet kirkesanger fra Sjællands Kirkemusikskole.

Magnus Mariegaard er født 2000 og har netop afsluttet sine MGK-studier i klassisk sang med Jan Lund, lektor i sang på DKDM, som hovedfagslærer.

Magnus har bl.a. medvirket som solist i Schuberts Messe i G-dur og sunget Jesus-partiet i Bachs Johannespassion. Han brænder også for ensemblesang, og han er fast medlem af Holmens Kantori og Vokalensemble.