© Peter Normann

Marie Therese Nørby, Julie Rænløv Nielsen, Dan Lam

© Andrea Hoffmann

MGK fløjtetrio

© Peter Normann

Valdemar Wenzel Most, Bjarke Schouboe

© Lau Eliasen

Trio Fantasma

MGK Studerende

Lørdag 14. august kl. 16.30

Josephine Egede Franyó er 19 år, studerer violin hos prof. Eszter Haffner og går på Sankt Annæ MGK.

Josephine har vundet flere priser ved bl.a. Jacob Gade Violinkonkurrencen, Berlingske Klassiske Musikkonkurrence og Unge Spiller Klassisk. I 2016 og 2019 blev hun som vinder af sidstnævnte konkurrence udvalgt til at optræde som solist med Ensemble Storstrøm på en koncertturné rundt omkring på Sjælland.

Merel Beelen er en 18-årig pianist der går på Sankt Annæ MGK hos Søren Pedersen samt på Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Juniorakademi hos Bella Zapolski.

I 2018 modtog hun Lyngby-Taarbæks Amatørmusikpris og blev i den forbindelse inviteret til at spille Rhapsody in Blue med Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester i Tivolis Koncertsal. Derudover har hun vundet en række præmier til Steinway Piano Festival og Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence. Til klaverkonkurrencen Pianister i Nord i 2020 vandt hun førsteprisen samt specialprisen i form af en solokoncert til Nordisk Kammermusik Festival i 2021.

Andrea Louise Bjerre Olsen er 18 år, spiller fløjte og går på Sankt Annæ MGK hos Pia Kaufmanas, som hun har spillet hos i 4 år.

Andrea har spillet i mange forskellige orkestre, bl.a. Gladsaxe Pigegarde og SIF på Frederiksberg Musikhøjskole. Hun spiller solofløjte i Sankt Annæ Symfoniorkester og i Orkestret Bersærk.

Klara Hougaard Jørgensen er 17 år gammel og går til daglig på Sankt Annæ MGK, hvor hun studerer tværfløjte hos Kerstin Thiele.

Hun spiller i Sankt Annæ Symfoniorkester, har deltaget i dirigentkurset Unge på Podiet og arbejder i Kokkedal Kirke som korsanger. I 2020 vandt hun 1. præmie i Den Klassiske Musikkonkurrence og finalistpris i Øresunds Solist.

Magnus Franyó er 17 år og går til dagligt på Sankt Annæ MGK, hvor han tager cellotimer hos Carl-Oscar Østerlind.

Gennem årene er det blevet til priser i flere forskellige konkurrencer som guldmedalje ved Den Klassiske Musikkonkurrence og 2. pris ved den internationale konkurrence "Novelles Etoiles". Derudover har han deltaget i Unge Spiller Klassisk, hvor han flere gange har vundet en turné som solist med Ensemble Storstrøm.

Julie Rønløv Nielsen er 19 år, går på Københavns MGK og studerer tværfløjte hos Marie Holzegel Otte. Hun spiller i DUSIKA, har tidligere været solofløjtenist i Sankt Annæ Symfoniorkester og var i sommeren 2020 på masterclass i fløjte og piccolo i Oslo ved sommerkurset Voksenaasen.

Siden 2011 har Julie deltaget i flere konkurrencer og vundet 1. priser og talentpriser ved Unge Spiller Klassisk samt i 2018 en turné som solist med Ensemble Storstrøm.

Marie Therese Nørby er 18 år gammel og går på Københavns MGK. Hun får violinundervisning af Helge Slaatto. Sideløbende synger hun i DR Pigekoret.

I 2019 vandt hun 1. præmie i Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence og modtog samme år også Axel Borup-Jørgensens talentpris.

Dan Lam er 17 år og går til dagligt på MGK Hovedstaden hvor han har klaverundervisning hos Sascha Nedergaard.

Han har vundet 1. præmie i Den Klassiske Musikkonkurrence i 2020 og spillet til 2. runde i Steinway Piano Festival i 2018. Han har desuden spillet koncert flere gange i Rundetårn.

Bjarke Ramnefjell Schousboe er 17 år og går på Københavns MGK hvor han tager fagottimer hos Sebastian Stevensson.

Bjarke er en aktiv kammer- og orkestermusiker, og som solist er det blevet til priser i flere forskellige konkurrencer: guldmedalje ved Den Klassiske Musikkonkurrence 2020, Sydbanks Talentpris samt guldmedalje i Unge spiller klassisk 2019. Han spiller til dagligt i symfoniorkestrene DUSIKA og NUO.

Valdemar Wenzel Most er 15 år og spiller klaver på Københavns MGK hos Bella Zapolski. Valdemar fik talentpris og Guldmedalje i Berlingskes klassiske Musikkonkurrence 2019. Han vandt 2. pris i Nordic Junior Piano Competition i 2019 i Ingesund og blev samme år Grand prix vinder i Concertino, Malmø International Music festival. I 2018 fik Valdemar tildelt Jakob Gades treårige talentpris på 45.000.