Elias Holm er født i 1996 og har spillet klaver siden 6-årsalderen. Elias studerer på sit første år på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Amalie Malling. Begyndte med at spille klaver hos Mark Schneider og fortsatte derefter hos Tove Lønskov fra 2008-2013.

Elias har vundet flere danske konkurrencer, herunder Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence og Steinway Festival, og modtog Grand Prix i den internationale klaverkonkurrence Music Without Limits i Litauen i 2013. Deltog desuden tidligere i 2014, som repræsentant for Danmark, i New Names International Festival for Young Performers i Armenien. Han blev i 2013 valgt af Augustinus Fonden til at få doneret et nyt Steinway Flygel til brug under studietiden.

Han har deltaget i flere masterclasses med bl.a. Murray McLachlan, Per Tengstrand, Eugen Indjic, Mikhail Voskresensky, Vera Nossina, Veronika Vitaite og Alexandra Zvirblyte.

Spiller i en meget succesfuld klarinettrio med Jonathan Swensen og Jonas Lyskjær Frølund under navnet TRIOni. Trioen har under foråret 2014 spillet flere koncerter på Sjælland, og har tidligere spillet på bl.a. Copenhagen Summer Festival og Tisvilde Musikfestival. Fremtiden for trioen byder på flere koncerter rundt om i landet, bl.a. koncert på Schubertiaden i Roskilde 2015..

Katrine Pihl har studeret hos Henrik Brendstrup på Det Jyske Musikkonser-vatorium, professor Claudio Bohorquez i Berlin og nu hos professor Tilmann Wick, Hochschule für Musik, Theater und Medien, Hannover. Han er prisvinder i Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence og Syddansk Talentkonkurrence m.fl. og han har været solocellist i European Union Youth Orchestra.

Elisabeth Holmegaard er i en alder af bare 21 år allerede ved at afslutte sine kandidatstudier ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Niklas Sivelöv. I 2012 færdiggjorde hun sin Bachelor med topkarakter hos docent Amalie Malling.

Kærligheden til den klassiske musik opstod, da Elisabeth blev optaget som balletbarn ved Det Kongelige Teater i 2000. Samtidig begyndte hun at spille klaver. Gennem alle årene har hun deltaget i koncerter, konkurrencer og musikfestivals, både i Danmark såvel som i udlandet. 4 gange vandt hun 1. præmie ved Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence og ligeledes 3. og senest 2. præmie ved Steinway festival. I september 2010 spillede koncert i Laeiszhalle som repræsentant for Danmark ved den Internationale Steinway Festival i Hamborg.

Elisabeth repræsenterede også Danmark til en international festival i Ukraine i 2005; i 2008 spillede hun til Spivakov-festivalen i Moskva i Kreml og i 2012 ved Hovdala Festivalen i Sverige. Ydermere har hun optrådt i bl.a.: Tivolis koncertsal, Kongegaarden i Korsør, Rundetårn, Frederiksberg & Københavns Rådhus, Det gule Palæ i Roskilde, Admiral Gjeddes Gaard, adskillige af landets kirker, Vemmetofte Kloster, Den Sorte Diamant m.fl. I årene 2009-2013 var Elisabeth medlem af et internationalt klaver-akademi i Schweiz, hvor hun har optrådt for gæsterne på Kulm & Laudinella Hotel i St. Moritz samt Kirche Sent.

Konkurrencer:

I januar 2011 spillede hun til finalen i den europæiske Yamaha konkurrence i Göteborg og fik stor ros for sin interpretation af Beethoven, Nørgård og Chopin.
I april 2012 vandt hun 1. præmie ved den Internationale Salieri konkurrence i Legnago, Italien, samt pris for bedste udførelse af et romantisk værk. Som vinder af konkurrencen optrådte hun ved musikmessen i Verona ”Fiera Internazionale della Musica Classica” (19-22 april, 2012). Efterfølgende fik hun en invitation og sponsorat til at påbegynde studier ved det første Steinway Akademi i Europa ved professor Federico Gianello fra 2013.
I oktober 2012 vandt Elisabeth tre præmier ved den store internationale klaverkonkurrence ”International Piano Competition for Young Musicians” for pianister under 21 i Enschede, Holland. (www.pianocompetition.com).
I 2013 var Elisabeth finalist i DKDM’s solistkonkurrence med Schostakovich klaverkoncert no. 2, og vandt 3.præmie i legatkonkurrencen for alle studerende på DKDM samt 1. præmien i legatkonkurrencen for pianister.
I forbindelse med den internationale nordiske masterclass for dirigenter under ledelse af maestro Jorma Panula i august 2013 blev Elisabeth udvalgt til at solist med Sønderjyllands Symfoniorkester i Griegs klaverkoncert i koncertsalen Alsion, Sønderborg.

Program

ELIAS HOLM
L.v. Beethoven – Sonate op. 111, 1.sats
F. Chopin – Etude c-mol, Revolutionsetuden

ELISABETH HOLMEGAARD
Sergej Prokofiev – Sonate nor. 6, A-dur, op. 82
Allegro moderato – Allegretto – Tempo di valzer lentissimo – Vivace