Trio Vivo er en fremadstormende klavertrio bestående af de tre musikere Emil Grye-sten, Benedikte Damgaard og Johan Krarup. Udtrykket ‘vivo’ bruges til at beskrive musik, der er levende, intens og brillant, og det passer godt på disse tre unge, passionerede musikere, der allerede har markeret sig stærkt på den danske musikscene både som solister, som drevne kammermusikere og som modtagere af en lang række priser.

Pianisten Emil Gryesten er uddannet ved Det kgl. danske musikkonservatorium, ved Sibelius-akademiet i Helsinki, samt ved International Piano Academy Lake Como i Italien, hvor han studerer siden 2012. Han har vundet talrige priser ved danske og internationale konkurrencer, bl.a. vandt han i 2010 både 1. pris og Publikums Pris ved Nordisk Pianistkonkurrence på Nyborg Slot.

Benedikte Damgaard studerer i solistklassen ved Det kongelige danske musik-konservatorium, både som violinsolist og som kammermusiker. Hun vandt Jacob Gade Violinkonkurrencen i 2004 og har desuden modtaget en række konkurrencepriser med Copenhagen Piano Quartet. Hun har været solist med flere danske symfoniorkestre, senest med Cph Phil med hvem hun spillede Mozarts Sinfonia Concertante. Hun spiller på en Stradivarius venligst udlånt af DKDM.

Johan Krarup er uddannet ved Det jyske musikkonservatorium og ved Det kongelige danske musikkonservatoriums solistklasse. Han er cellist i DR Radiosymfoniorkestret og har i øvrigt i forskellige sammenhænge spillet som solocellist i de fleste danske symfoniorkestre. Johan har gjort sig særdeles bemærket som kompetent og mangesidig kammermusiker, ikke mindst med duoen ‘Krarup-Shirinyan’ og som cellist i Zapolskikvartetten.

Disse tre gode venner har fundet sammen i et allerede meget frugtbart musikalsk samarbejde – ved ensemblets debut i den legendariske musikforening “Natmanden” i København modtog de begejstret ros fra såvel fagfolk som musikentusiaster for deres ekspressive og virtuose fortolkninger.

Program:

Ludwig v. BeethovenKlavertrio i B-dur, op. 97
Allegro moderato; Scherzo, Allegro; Andante cantabile ma pero con moto.
Poco piu adagio; Allegro moderato, Presto

Johannes BrahmsKlavertrio i H-dur, op. 8
Allegro con brio; Scherzo. Allegro molto; Adagio; Finale. Allegro